Gå til innhold

Folkehelseinstituttet publiserer folkehelseprofiler for kommunene tirsdag 10. januar 2012

Folkehelseinstituttet publiserer folkehelseprofiler for kommunene.

Vi vil med dette melde at folkehelseprofiler for alle kommuner vil bli publisert på våre nettsider www.fhi.no/kommunehelsa tirsdag den 10. januar 2012. Profilene vil være tilgjengelige fra kl 08.30.
På nettsidene våre vil det også bli publisert kommentarer og bakgrunnsstoff. Dette bakgrunnsstoffet kan være nyttig for tolkning av profilene og som grunnlag for kommunikasjonen med media og andre. En nyhetsartikkel vil bli lagt ut på forsiden av www.fhi.no kl 11.00 tirsdag 10. januar, og instituttet er etter dette tidspunktet forberedt på å gi generelle kommentarer til media. Når det gjelder kommentarer angående profiler for enkeltkommuner, vil instituttet be media henvende seg til den/de aktuelle kommuner og fylker.
Kommunehelsa statistikkbank byr på ytterligere data om norske kommuner. Statistikkbanken kan også nås via www.fhi.no/kommunehelsa
Kommunikasjonsdirektør Gunhild Wøien

0 ledige stillinger