1 til 9 av 9

Budsjettseminar

Tirsdag 23. mai var folkevalgte i Svelvik kommune samlet til budsjettseminar i kommunestyresalen.

Gro Herheim slutter

Rådmann Gro Herheim har sagt opp sin stilling i Svelvik kommune. Hun tiltrer som prosjektrådmann/administrasjonssjef i Nordre Follo Kommune over sommeren.

1. juni frist for påmelding til Kulturskolen

Elever som søker innen 1. juni blir prioritert. De som ikke får plass umiddelbart settes på venteliste, og får tilbud om plass så snart noe blir ledig.

Tilgrising av busskur

Svelvik kommune er sjokkert og veldig overrasket over at pøbler ødelegger busskur langs fv 319 i Svelvik kommune.

Stolt Svelviking - Innbyggerfest 21. juni 2017

Dette er et foreløpig program for «Stolt Svelviking», og det vil garantert bli utvidelser. Så langt er det planlagt opptog, utstillinger, sommermarked, bevertning, Korslag og ikke minst HeleSvelvikDanser.

Informasjon om Feiing av fyrkjeler

Drammensregionens brannvesen IKS melder at de ikke lenger vil drive med aktiv varsling av bedrifter for feiing av fyrkjeler.

Nye veinavn

De nye veiene på boligfeltene Mariås B16 og Brentåsen har fått navn.