1 til 10 av 100

Senking av Nordre Svanevann

Glitrevannverket IKS melder om at Nordre Svanevann vil bli senket med inntil 2 meter i ukene som kommer. Vannet overføres til Røysjø. Dette gjøres for å få økt vannstand i Røysjø og derved opprettholde et høyt trykk inn på vannbehandlingsanlegget.

Informasjon om nytt skoleår

Det er stille på skolene i juli måned, men alt er klart til å ta imot både nye og «gamle» elever igjen i august. Her kan du lese litt om oppstarten av nytt skoleår på skolene i Svelvik.

Bålbrenning på St. Hansaften

Drammensregionens Brannvesen minner om at det er bålforbud i skog og mark. Men om du er nær kysten og det ikke grenser til skog kan man likevel tenne St. Hansbål lørdag 23. juni. Den som tenner bålet er også ansvarlig for at bålbrenningen foregår på en trygg måte og at bålet blir slokket forsvarlig.

Sist endret:

Fortsatt ledige plasser på sommersnacks

Nå er det snart sommerferie og fri for skolens elever. Om noen trenger en aktivitet å fylle dagene med i ferien, er det fortsatt noen ledige plasser på sommersnacks.

Sist endret:

Hvilke gater må bytte navn?

I forbindelse med at Svelvik, Nedre Eiker og Drammen blir felles kommune fra 01.01.20, er det flere gater i de tre kommunene som må bytte navn.

Mange nye skulpturer i Svelvik

Har du lagt merke til at vi har fått flere nye skulpturer i Svelvik? Syv nye skulpturer er nå plassert ut i bybildet, og de vil stå ute helt frem trærne feller bladene til høsten.