1 til 10 av 123

Vi bygger nye kommunale boliger

Svelvik kommune bygger nye kommunale utleieboliger og avlastningsleiligheter i Lille Åsgaten 3. Vi inviterer til innspills- og informasjonsmøte og vi vil besøke nabolaget.

Sist endret:

Vil bli bedre på samarbeid med pårørende

Buskerud Kommunerevisjon IKS har gjennomført en forvaltningsrevisjon ved Svelvik sykehjem og i hovedsak er det mange oppløftende funn. Men når det gjelder kommunikasjonen og samhandlingen med pårørende har vi et forbedringspotensial.

Bli besøkshjem

Svelvik barneverntjeneste har behov for et besøkshjem til et sjarmerende søskenpar på 4 og 5 år.

Ny politikontakt i Svelvik

Thomas Kiil Brun-Pedersen er nytilsatt som politikontakt for Svelvik, og overtar etter Morten Almsbakken.

Sist endret:

Nye gatenavn på plass fra juni

Prosessen med å endre gate- og veinavn er snart fullført. I løpet av juni skal nye skilt være på plass og arkivregistrene endret. Den første store prosessen som en følge av kommunesammenslåingen nærmer seg fullført.