1 til 10 av 152

Festdag da Markveien ble offisielt åpnet

Glade barn, spreke turgåere, ordfører og folk fra Vestfold fylkeskommune var der da snoren ble klippet. 1250 meter renovert vei med nytt fortau, gatelys, støttemurer og busskur står klar.

Foreningen Norden på ByLab

Onsdag 16. oktober kl. 17.00-19.00 kan du høre mer om Foreningen Norden. Vi vil fortelle om samarbeidet med vennskapsbyene til Svelvik og vise bilder fra årets vennskapstreff på Island. Kanskje du har lyst til å bli medlem og arbeide for et mer sammensveiset Norden?

Det skal hete Svelvik også etter 2020

Ordfører og rådmann i Svelvik kommune var på ByLab. Der hadde de en prat med innbyggere om stort og smått rund kommunesammenslåing.

Spørreundersøkelse

Tilfeldig utvalgte innbyggere vil motta en spørreundersøkelse på SMS fra Nasjonalt senter for e-forskning i oktober. Tema for undersøkelsen er helse og sykdom.