1 til 10 av 113

Mange gode navnforslag

Navn skaper engasjement. Det viser responsen fra Svelviks innbyggere med all mulig tydelighet. Nesten 100 forslag er kommet til de 29 veier og gater i Svelvik som må skifte navn når tre kommuner blir én.

Landbrukskontor for Nye Drammen

Svelvik kommune har fått i oppgave å etablere landbrukskontor for Nye Drammen fra 1. januar 2019.

Sist endret:

Vil du være med på å lage fargefest?

Kulturskolen i Svelvik arrangerer denne høsten et flerkulturelt prosjekt som vil resultere i en festforestilling på Samfunnshuset i november. Du inviteres og oppfordres herved til å delta!

Strålende Svelvikbesøk

Svelvik strålte, og kronprinsparet strålte tilbake. Kronprins Haakon og Kronprinsesse Mette-Marit innledet sitt Vestfoldbesøk tirsdag i Svelvik.

Sist endret:

Assistenter i kommunen tar fagbrev som barne- og ungdomsarbeider

25 ansatte i barnehager og skoler i Svelvik starter denne høsten på utdanningen som vil resultere i fagbrev som barne- og ungdomsarbeider våren 2019. Ved siden av å studere på kveldstid er alle i jobb i kommunens barnehager og skoler på dagtid.

Sist endret:

Foreldreveiledningskurs i Trygghetssirkelen (COS-P)

COS kurset kan hjelpe deg/dere som foreldre til å forstå hvorfor barn oppfører seg slik de gjør. Alle foreldre vil oppleve at de strever i kommunikasjonen med barnet sitt, og være usikker på hvordan de best mulig kan møte barnets behov. Som forelder er det lett å føle seg rådvill og usikker, og ikke forstå hva barnet trenger fra deg. Kurset vil hjelpe deg til å bli mer sikker i foreldrerollen, og gi deg bedre grunnlag til å hjelpe barnet ditt når det har det vanskelig.

Sist endret:

Billetter til Elvefestivalen – først til mølla!

Til helgen arrangeres Elvefestivalen 2018. De siste sjauejobbene og den siste finpussen gjøres for å skape en ny folkefest og nye musikkopplevelser på Gamle Kirkeplass. Nå får du sjansen til å være med på festen uten å betale en krone. VI HAR INGEN BILLETTER IGJEN.

Kronprinsparet på Svelvik-besøk

Flaggene skal til topps når Deres Kongelige Høyheter Kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit kommer til Svelvik den 4. september. Svelvik blir første stopp på kronprinsparets Vestfoldtur.