1 til 10 av 35

Norsk Gjenvinning Renovasjon overtar avfallsinnhentingen

Renovasjonsselskapet for Drammensregionen IKS (RfD) har inngått avtale med Norsk Gjenvinning Renovasjon om avfallsinnsamling fra husstandene i regionen. Dette skjer etter at det i mandag kveld ble kjent at selskapet som hittil har hentet avfallet, RenoNorden, har varslet at de vil begjære seg konkurs.

Elisabeth Enger ansatt som prosjektrådmann

Elisabeth Enger (59) går fra stillingen som jernbanedirektør for å bli prosjektrådmann for nye Drammen kommune. Når den nye kommunen etableres 1. januar 2020 blir hun den nye kommunens rådmann.

Suksess for Kunst Rett Vest

Mange besøkende strømmer til Fossekleiva kultursenter og Kunst Rett Vest utstillingene. Uteområdene og den gamle fabrikkbygningen fylles med skuelystne og kunstinteresserte publikummere. Fellesutstillingen varer til og med 24. september, og førstkommende lørdag vil «vår egen» kunstner - Runi Langum stunt-tegne i fossen ved dammens utløp.

Sist endret:

Bedre politisk styring med oppgaveutvalg

Ny og bredere kunnskap, mer effekt av politiske prosesser og økt politisk handlekraft, er noen av de opplevelsene politikerne i Svelvik har fått ved innføringen av oppgaveutvalg i Svelvik kommune.

Historisk kommunestyremøte

Ordførerne i Drammen, Nedre Eiker og Svelvik gjennomførte et historisk felles kommunestyremøte i Fossekleiva kultursenter i går kveld.

Kulturprisen til Soltvedt og Høylie

Svelvik kommunes Kulturpris for 2017 gikk til Randi Soltvedt og Per Juul Høylie. To personer som har betydd mye for blant annet driften av Svelvik museum.