1 til 10 av 120

Holdningsforedrag og nytt prosjekt mot mobbing

Elevene på 4. - 10. trinn fikk i forrige uke høre et foredrag mot mobbing. Det var lederne i alle foreldreutvalgene og Kristin Oudmayer som besøkte skolene. Foreldreutvalgene ønsker å få med seg hele Svelvik i prosjektet "Stopp mobbing". Dette er ikke bare skolens oppdrag.

Budsjett for 2019

I kommunestyre møte den 30.10.18 orienterte rådmann Hans-Petter Christensen om forslag til årsbudsjett for 2019.

Sist endret:

Livsglede for eldre involverer hele lokalsamfunnet

Tirsdag gikk starten for Svelvik sykehjems sertifisering som Livsgledehjem for eldre. Går alt etter planen er sykehjemmet sertifisert om ett år. En givende jobb står foran dem som skal gjennomføre de første fasene. Dette er ikke noe prosjekt, men en varig endring og utvikling.

Sist endret:

Du er en del av Norges beredskap

Hva gjør du hvis strømmen skulle bli borte i flere dager, mobilnettet slutter å virke eller det ikke er vann i springen? Følg disse rådene for å være best mulig forberedt.

Sist endret:

Åpent foredrag om et tryggere Svelviksamfunn

Svelvik ungdomsskole inviterer alle innbyggere i Svelvik til et inspirerende og viktig foredrag onsdag 10. oktober. Tema for kvelden er hvordan vi alle kan bidra til å bygge Svelviksamfunnet til det beste for ungdommen i Svelvik.

Mange gode navnforslag

Navn skaper engasjement. Det viser responsen fra Svelviks innbyggere med all mulig tydelighet. Nesten 100 forslag er kommet til de 29 veier og gater i Svelvik som må skifte navn når tre kommuner blir én.