1 til 10 av 135

God kvalitet på badevannet i Svelvik

Miljøretta helsevern melder 11 juli om at resultatene fra ukas badevannsprøver i Svelvik viser at badevannet har god kvalitet.

Sist endret:

Ny ladestasjon for mobiltelefoner på Skjæra

Om du er ved Skjæra trenger du ikke lenger være bekymret for at mobilen skal gå tom for strøm. Nå har kommunen montert ny ladestasjon for mobiler som alle kan benytte seg av.

Sist endret:

Skulpturer i sentrum - en fin tradisjon

Med unntak av noen få år har Svelvik sentrum vært prydet av skulpturer i sommermånedene. Dette har vært en fin tradisjon som startet i 1995. Årets skulpturer er på plass i bybildet.

Lunden – Svelviks nye rekreasjonsområde

Parken ved Svelvik sykehjem ble offisielt åpnet fredag. Rundt 80 store og små fant veien til det nye området som er opparbeidet ved Svelvik sykehjem.

Byhuset blir realisert

Drømmen om Byhuset kan snart bli virkelighet, men i en mindre målestokk enn opprinnelig først beskrevet av mulighetsstudiet utarbeidet av Oppgaveutvalget. Dersom alt går etter planen, kan et rehabilitert SBV (Svelvik Bys Vel) i Storgaten 70 bli et nytt Byhus for innbyggerne. Planen er at det skal stå klart høsten 2021.

Sist endret:

Vintergleder i vente med kunstisbane

Et gammelt ønske om en kunstisbane i Svelvik, kan nå gå i oppfyllelse. Kommunestyret vedtok i junimøtet etablering av en kunstfrossen bane der asfaltbanen i deg ligger mellom Samfunnshuset og Tømmerås skole.

Komplett liste over veinavn

Under viser vi en komplett liste over vei- og gatenavn som endres. Det er Posten som bestemmer postnummerering i Norge. Så langt har vi ikke fått opplysninger om at de endres i ny kommune.

Vellykkede oppgaveutvalg

Eva Sørensen og Jacob Torfing ved Roskilde Universitet har nå evaluert oppgaveutvalgene i Svelvik i perioden 2017 – 2018. Rapporten konkluderer med at det er mye å vinne på å etablere oppgaveutvalg.