1 til 10 av 141

Søk om midler fra Felleslegatet i Svelvik

Felleslegatet er en stiftelse som bestyres av Svelvik kommune og som kan yte støtte til veldedighetsformål eller videreutdanning, hovedsakelig innen landbruk.

Kunst rett vest i Fossekleiva

14. og 15. september åpner kunstnerne Marit Wiklund, Kikki Hovland og Maria Benestad sine atelierer på Fossekleiva.

Kulturminnedagene 7. - 15. september

Se hva som skjer under Kulturminnedagene i Svelvik, Nedre Eiker og Drammen. Kulturminnedagene er Norges største historie- og kulturarvsfestival, og arrangeres andre uka i september hvert år.

Digital mandag

Trenger du hjelp med å komme i gang med bruken av din smarttelefon? Synes du det er vanskelig å orientere deg i det digitale miljøet?

Folkemøte om områderegulering på Berger

I forbindelse med oppstart av planarbeid og planprogram for Berger inviterer vi til åpent folkemøte. Torsdag 12. september fra kl. 18 på Fossekleiva.

Foreldreveiledningskurs - barn 0 - 14 år - kveld

Svelvikhuset arrangerer foreldreveiledningskurs i trygghetssirkelen. Dette er et kurs som passer for alle foreldre med barn i alderen 0-14 år. Kurset som starter 16.09.2019.

Ledige plasser ved kulturskolen

Vil du bruke høsten på å lære deg noe nytt? Eller kanskje du har masse erfaring og bare vil videreutvikle deg.

Svelvik kommunes aller siste kulturpris gikk til Cecilie Schilling

Folk trosset regnet for å få med seg ett av Svelvikdagenes høydepunkt. Det gikk et sus igjennom publikum da leder for Kultur og byutviklingsutvalget i Svelvik kommune, Ole Lønseth, kunngjør at det er Cecilie Schilling som får Svelvik kommunes 35. kulturpris.

Sist endret:

Gi barna i nabolaget ditt god sikt på skoleveien!

Snart skal tusenvis av skolebarn ut på veien, mange for første gang. Store hekker, busker og trær kan hindre disse barna i å se og bli sett i trafikken, og ulykker kan oppstå.