1 til 10 av 19

Vurdering for læring

Hvorfor ikke rappe nynorske regler for å huske dem bedre? Dette og mye mer har lærerne i Svelvikskolen forsket på de to siste årene.

For en FEST

Nydelig vær, fantastiske kor og dansere, glade innbyggere og en opplagt konferansier la en fantastisk ramme rundt innbyggerfesten. Allerede for 4 år siden ble det bestemt at 21. juni 2017 skulle Svelvik ha en fest for å feire at en større endrings- og omstillingsprosess var tilbakelagt. VI er ikke i mål, men det er utført et skikkelig stykke arbeide så langt.

Leif-Arne Steingrimsen - ny rådmann

Et enstemmig kommunestyre tilbyr Leif-Arne Steingrimsen (48) stillingen som ny rådmann i Svelvik kommune. Han har vært assisterende rådmann de fire siste årene og tar over roret etter Gro Herheim.

Heddapris til Rekyl og Aarflot

Landets mest omfattende teaterpriser ble delt ut i ettermiddag på Oslo Nye Teater. Rekyl som var nominert til hele tre priser gikk helt til topps i kategorien for beste audiovisuelle design. Det er Ove Alexander Jamt Dahl, Morten Halle, Christine Lohre og Olav Nordhagen som har stått for videodesign, lyddesign, scenografi og lysdesign i Rekyl.

Fossegrimen og sanserom

Nyplukkede jordbær fra Berger, litt spruddel i glasset og nydelig vær ble en fin ramme rundt sesongåpningen av Fossekleiva kultursenter i dag.

Veiprosjekt åpnet av Muri

Mange hadde møtt fram for å se åpningen av det nye veiprosjektet til Svelvik kommune.

Sommersnacks 2017

Noen aktiviteter er populære og vil fulltegnet relativt raskt. Det er førstemann til mølla prinsippet som gjelder.