1 til 10 av 112

Vannmåleravlesning

I løpet av desember vil abonnenter i Svelvik kommune motta varsel om vannmåleravlesning for 2018.

Sist endret:

Holdningsforedrag og nytt prosjekt mot mobbing

Elevene på 4. - 10. trinn fikk i forrige uke høre et foredrag mot mobbing. Det var lederne i alle foreldreutvalgene og Kristin Oudmayer som besøkte skolene. Foreldreutvalgene ønsker å få med seg hele Svelvik i prosjektet "Stopp mobbing". Dette er ikke bare skolens oppdrag.

Budsjett for 2019

I kommunestyre møte den 30.10.18 orienterte rådmann Hans-Petter Christensen om forslag til årsbudsjett for 2019.

Sist endret:

Livsglede for eldre involverer hele lokalsamfunnet

Tirsdag gikk starten for Svelvik sykehjems sertifisering som Livsgledehjem for eldre. Går alt etter planen er sykehjemmet sertifisert om ett år. En givende jobb står foran dem som skal gjennomføre de første fasene. Dette er ikke noe prosjekt, men en varig endring og utvikling.

Sist endret:

Du er en del av Norges beredskap

Hva gjør du hvis strømmen skulle bli borte i flere dager, mobilnettet slutter å virke eller det ikke er vann i springen? Følg disse rådene for å være best mulig forberedt.