1 til 10 av 40

Skolebussen går som normalt fra onsdag

Svelvik kommune asfalterer på strekningen der bussen til Mariås går. Det fikk dessverre uventede konsekvenser for skolebussen, noe vi beklager.

Dine gyldne år 2017

Torsdag 26. oktober kl. 18.00 på samfunnshuset (dørene åpner kl. 17:30). Inviterer Frivilligsentralen sammen med Svelvik mannskor til "Et skråblikk på kommunerefomen". Arr. er en del av den kulturelle spaserstokken.

Bli bøssebærer i TV-aksjonen 2017

TV-aksjonen NRK 2017 går til UNICEFs arbeid for å gi utdanning til barn rammet av krig og konflikt. I år går TV-aksjonen av stabelen søndag 22. oktober, og ordfører Andreas Muri er leder for innsamlingskomiteen.

Sist endret:

Bruker du doen som søppelbøtte?

En nylig gjennomført undersøkelse viser at fjorårets dovettkampanje gjorde innbyggerne noe mer bevisste på at det kun er tiss, bæsj og dopapir som skal i do.

Norsk Gjenvinning Renovasjon overtar avfallsinnhentingen

Renovasjonsselskapet for Drammensregionen IKS (RfD) har inngått avtale med Norsk Gjenvinning Renovasjon om avfallsinnsamling fra husstandene i regionen. Dette skjer etter at det i mandag kveld ble kjent at selskapet som hittil har hentet avfallet, RenoNorden, har varslet at de vil begjære seg konkurs.

Elisabeth Enger ansatt som prosjektrådmann

Elisabeth Enger (59) går fra stillingen som jernbanedirektør for å bli prosjektrådmann for nye Drammen kommune. Når den nye kommunen etableres 1. januar 2020 blir hun den nye kommunens rådmann.

Suksess for Kunst Rett Vest

Mange besøkende strømmer til Fossekleiva kultursenter og Kunst Rett Vest utstillingene. Uteområdene og den gamle fabrikkbygningen fylles med skuelystne og kunstinteresserte publikummere. Fellesutstillingen varer til og med 24. september, og førstkommende lørdag vil «vår egen» kunstner - Runi Langum stunt-tegne i fossen ved dammens utløp.