Har du barn som skal gå på SFO i 2020, da må du søke plass på nytt. Dette kan du gjøre i perioden 12. desember - 19. desember.

I den nye kommunen er det behov for lage et felles SFO-tilbud.  Kommunestyret i Nye Drammen vedtar nye priser, plasstørrelser og moderasjonsordninger på kommunestyremøtet 10. desember som vil gjelde fra 1.01.2020. Det betyr at det kan komme endringer som berører plasstypen du har i dag.

Du må søke på nytt mellom 12. og 19. desember

Alle må derfor søke om ny plass på SFO basert på det som blir vedtatt 10. desember. Du beholder plassen du har i SFO selv om du må søke på nytt.

Du må vente til 12. desember før du kan søke i vårt nye system som heter VIGILO.

Du finner lenke til søknadsportalen på kommunens nettsider fra 12. desember.

De ansatte på SFO kan også hjelpe deg med å søke når du er der for å hente eller levere barnet ditt.

Har du spørsmål om søknaden?

Dersom det er noe du lurer på, ber vi deg kontakte ansatte på SFO.

Skal du endre eller si opp SFO-plass før 12. desember 2019?

Dersom du ikke skal ha SFO-plass i 2020 og ønsker å si opp plassen. Da kan du gjøre dette her: