Til helgen arrangeres Elvefestivalen 2018. De siste sjauejobbene og den siste finpussen gjøres for å skape en ny folkefest og nye musikkopplevelser på Gamle Kirkeplass. Nå får du sjansen til å være med på festen uten å betale en krone. VI HAR INGEN BILLETTER IGJEN.

Ordførerne i Svelvik, Drammen og Nedre Eiker kommune

Den største folkefesten i området er utvilsomt Elvefestivalen midt i Drammen sentrum. I tre dager til ende yrer det av liv i sentrumsgatene og parkene rundt om i byen. Konsertområdet på Gamle Kirkeplass får i år besøk av artister som Sivert Høyem, Susanne Sundfør, Bjørn Eidsvåg, Herodes Falsk og Nico & Vinz – for å nevne noen.

Om mindre enn halvannet år er Nedre Eiker, Drammen og Svelvik en ny, stor kommune og Elvefestivalen vil også være en av nye Drammens store folkefester. Som et ledd i byggingen av den nye kommunen og byggingen av en felles kultur og identitet ønsker nye Drammen kommune å tilby billetter til innbyggere i de tre kommunene. Et samarbeid mellom nye Drammen og Byen vår Drammen gjør nå at et større antall personer fra Svelvik, Nedre Eiker og Drammen kan oppleve folkefesten på Gamle Kirkeplass helt gratis.

Men husk at det er første mann til mølla. Hver husstand kan bare få 2 billetter. Nå er det bare billetter igjen til fredagens konserter. Skriv i emnefeltet: Billetter til Elvefestivalen fredag.

Det er 18 års aldersgrense.

De som har fått billetter får beskjed. Henting av billetter skjer på ByLab tirsdag til torsdag. Her ser du åpningstider for ByLab.