Torsdag 26. oktober kl. 18.00 på samfunnshuset (dørene åpner kl. 17:30). Inviterer Frivilligsentralen sammen med Svelvik mannskor til "Et skråblikk på kommunerefomen". Arr. er en del av den kulturelle spaserstokken.

Et skråblikk på kommunerefomen

Trondar LienTRONDAR LIEN er samfunnsplanlegger og journalist. Han har vært med på prosessen med nye Sandefjord kommune og har siden august i år har han jobbet i Svelvik kommune.

Han har tidligere engasjert og underholdt med sine tanker rundt kommunesammenslåing, nå byr han på perspektiver og lun humor på samfunnshuset.

Den kulturelle spaserstokk

Arrangementet er en del av den kulturelle spaserstokken. Alle seniorer i Svelvik og særlig du som er i ferd med å bli, eller akkurat har blitt pensjonist, er spesielt velkommen.

Svelvik mannskor er vertskap

De sangglade guttene vil stå for salg av mat og drikke i tillegg til flott musikk både før og etter foredraget.

Kanskje kommer det en og annen humoristisk overraskelse også...

Svelvik Frivilligsentral sammen med Svelvik mannskor ønsker alle hjertelig velkommen til samfunnshuset den 26. okt. kl. 18:00.

Frivilligsentralen         Mannskoret