Nydelig vær, fantastiske kor og dansere, glade innbyggere og en opplagt konferansier la en fantastisk ramme rundt innbyggerfesten. Allerede for 4 år siden ble det bestemt at 21. juni 2017 skulle Svelvik ha en fest for å feire at en større endrings- og omstillingsprosess var tilbakelagt. VI er ikke i mål, men det er utført et skikkelig stykke arbeide så langt.

Stenseng

En godt bevoktet konfransier, sogneprest Annette Stenseng, loset oss gjennom et fullspekket program.

Festplassen ble full

Innbyggertoget

Mye folk

Hele Svelvik danser

Folk danset og sang med på de fengende toner fra "Vi bor her i byen ved Strømmen". Se video i bunnen av siden.

Korslaget imponerte!

Fire nydannede kor viste oss hva de hadde øvet på de siste månedene. Juryen bestående av Petter Bjaarstad, Espen Holthgaard og Maria Brekke Voss, hadde en vanskelig jobb. Det ble Korfor Fredrik v/Hans-Fredrik Nilsen og hans korister som gikk av med seieren. Koret til «Anno» Per fikk pris for beste Performance.

Vinner av korslaget

Her er vinnerkoret. Se video lenger ned på siden.

EM Gull og DrømmestipendÅsleik Kapstad trakterte trekkspillet og saksofon med flere låter og hans brilliante talent er nå kronet med Drømmestipend. Joakim Wien fikk oppmerksomhet for sitt EM gull i taekwondo.

Vimpler

Festplassen var pyntet med vimpler som elevene i Svelvikskolen hadde laget.

ProsjektlederHilde Holm var prosjektleder for Innbyggerfesten. Les her hvem som var bak spakene og med i prosjektgruppa.