Frivillighetsprisen for 2018 gikk til Håvard Wessel Pettersen og Trude Hansen for innsatsen de gjør med turorienteringen i Berger og Svelvik o-lag.

Frivillighetspris 2018 gikk til Pettersen og Hansen

Bilde: Ordfører Anderas Muri delte ut Frivillighetsprisen til Håvard Wessel Pettersen og Trude Hansen

På en hyggelig fest for de frivillige i Svelvik ble kommunens andre frivillighetspris gjennom tidene delt ut. Mange nominerte satt i salen og ventet spent på at styreformann i Svelvik frivilligsentral, Hilde Holm, skulle avsløre hvem juryen hadde valgt.

Dette var begrunnelsen for at Håvard Wessel Pettersen og Trude Hansen fikk prisen for 2018.

«Alt de gjør i forbindelse med turorienteringen. De legger ned mange timers arbeid for at folk i alle aldre skal få glede av Svelvikmarka, og det har gjort i mange år. Det gir et flott tilbud til alle og det fremmer både fysisk og psykisk helse. I tillegg arrangerer de Kneskjælven og har tatt ansvar for treningsløp på tirsdager. De er også behjelpelige når andre trenger kart og utstyr for eksempel til allidretten. De fortjener ros for den gode jobben de gjør.»

Prisen er et relieff av Marit Wiklund.

Ordfører Andreas Muri delte ut beviset for at disse to hadde gjort en fantastisk innsats for frivilligheten i Svelvik gjennom mange år.

Her kan du lese om statuttene for prisen

Svelvik kommune gratulerer vinnerne av Frivillighetsprisen 2018.

Her er alle de nominerte i tilfeldig rekkefølge

• May Kristin Lieng
  • Signe Bjørnstad
  • Erik Friedmann og Einar Olsen
  • David og Margrethe Ekroll (alternativt skigruppa i Berger)
  • Signe Bjørnstad og Kristin Herskedal
  • Terje Syversen
  • Hilde Høistakli Andreassen
  • De fire driverne av Nesvang ungdomsklubb v/Hilde Høistakli
  • Berger og Svelvik O-lag ved Håvard Wessel Pettersen og Trude Hansen
  • Matkjørerne i Svelvik

heidi Hansen leste dikt

BILDE: Frivilligsentralens daglige leder Heidi Hansen leser en av sine egne dikt, og det handler om frivillige.

To av de nominerte

Bilde: To av de nominerte til Frivillighetsprisen. Hilde Høistakli og Renate Borg som representerer Nesbygda grendehus, her i prat med den nye styrelederen i Svelvik Frivilligsentral.

Plakett

BILDE: Beviset for at Berger og Svelvik o-lag fikk Frivillighetsprisen for 2018.

Ordfører og styreformann leser opp de som er nominert

BILDE: Ordfører Anderas Muri hygger seg over alle de flotte frivillige som er nominert. Mens styreleder Hilde Holm leser opp.