Hans-Petter Christensen (61) fra Lier ble i kommunestyret 3. april ansatt som ny rådmann i Svelvik kommune fra 20.08.2018 til 31.03.2020.

I perioden 4.4.2018 til 19.08.2018 ble Anne Synnøve Horten i samme møte konstituert som rådmann. Hans-Petter Christensen er en meget erfaren leder med lang erfaring fra kommunal sektor, men kommer til Svelvik fra stillingen som assisterende fylkesmann i Buskerud. Christensen har tidligere vært rådmann i Lier kommune i 12 år, Nedre Eiker kommune i 3,5 år, Hammerfest kommune i 3 år og Fosnes kommune i 4 år.

Saken fortsetter under bildet.

Hans Petter Christensen
Bilde: Hans-Petter Christensen ny rådmann i Svelvik kommune fra 20.08.2018 til 31.03.2020

Ordfører Andreas Muri gir uttrykk for at kommunestyret er meget fornøyd med å ha fått på plass en erfaren og dyktig leder som skal lede Svelvik kommune i den siste fasen inn mot at Nye Drammen blir etablert. Muri er også godt fornøyd med at kommunalsjef Anne Synnøve Horten har tatt på seg ansvaret som konstituert rådmann i perioden fra Leif-Arne Steingrimsen sin fratreden til Hans-Petter Christensen begynner i august.

Blomster til konstituert rådmann og ny rådmann

Bilde: Blomster til konstituert rådmann, Anne Synnøve Horten og ny rådmann fra august Hans-Petter Christensen.