Fra 17. - 28. januar.

Klimagudstjeneste

Søndag 21. januar, kl. 11.00 i Berger kirke med sogneprest Annette Stenseng. Diakon i Bragernes kirke, Edel Gerwin forteller om grønn menighet og kirkeparken. Etterpå inviteres det til kirkekaffe rundt bålet i Bergerbukta.

Skiutstyr

Byttedag på musikksprell

Deltakerne på musikksprell bruker møtet sitt 25. januar til byttemarked for barneklær, leker, sko og utstyr.

Frivilligsentralens byttestasjon

Frivilligsentralen har satt opp byttestasjon i gangen på Fabrikkjordet aktivitetssenter, denne er åpen i byggets øvrige åpningstider. Her kan du sette igjen ting, klær, sko, leker og annet du ikke lenger har bruk for, eller ta med deg noe du trenger av det som allerede står der. Åpen for alle – hjertelig velkommen innom for en titt! Åpningstider

Frivilligbørs

Torsdag 25. januar, kl. 18.00 Frivillig-logo

Program for våren:

Rusketur Kickoff

Også i år lager vi kickoff for Rusketur på Frivilligsentralen. Søndag 22. april, kl. 13.00 kan du komme innom for varme turpølser og kakao. Vi deler ut søppelplukkeutstyr og oppfordrer alle til å bruke søndagsturen denne dagen til å holde Svelvik rent og ryddig.

Den store strandryddedagen

Lørdag 5. mai er det den nasjonale strandryddedagen - Norges største kollektive ryddedugnad. Vi rydder de flotte Svelvikstrendene våre. Sett av dagen og bli med å rydde! Mer info kommer!

Skaperverkets dag

Skaperverkets dag markeres med felles gudstjeneste med Hurum på Verket 27. mai kl. 12:00. Jentekoret synger. Ta med niste og tilbring noen timer i flotte omgivelser sammen med oss!

Baklukeloppis 

Med gjenbruk i fokus inviterer Frivilligsentralen til baklukeloppis lørdag 28. april, 26. mai, 23. juni og 1. september, fra kl. 10:00 – 15:00, på markedsplassen ved Rema 1000. Her kan alle komme, åpne bakluka og selge unna det man selv ikke trenger lenger, eller kjøpe seg noe man har lyst på til en billig penge.