Besøkstallene i Fossekleiva kultursenter og Berger museum for juni og juli viser en økning på hele 46 % i år i forhold til samme periode i fjor.

"Det er en gledelig beskjed for oss," sier daglig leder Franzisca Aarflot. "Vi er i en oppbyggingsfase, og er opptatt av å skape tillit hos publikum både til innhold og åpningstider. Tallene viser at vi er på rett vei."

Sommerens kunstverksteder for barn; Fossekleiva for kids, har vært populære iår. Barnas kunstverk stilles ut fortløpende, og viser stor glede og kreativitet innen mange genre.

"Mellomrom", et sanserom for barn, har også vært en suksess, kan Aarflot fortelle. Sanserommet er signert Inger Garborg Amundsen.

Fra inneværende år utvides programmet i Fossekleiva til også å omfatte vinterhalvåret. Det vil å bli ulike aktiviteter og arrangementer gjennom hele vinteren, da kultursenteret går inn i helårsdrift.

Sommerens utstilling "Produksjon!" vises t.o.m. 13. august. Kunstnerne som deltar i denne er Berit Myrvold, Kikki Hovland, Joanna Magierecka, Mugetuft, Margrethe Ullvik, Inger Garborg Amundsen og Vision Mechanics.

På bildet: Fra “Mellomrom”, sanserom for barn av Inger Garborg Amundsen. Foto: Elise M