Om du er ved Skjæra trenger du ikke lenger være bekymret for at mobilen skal gå tom for strøm. Nå har kommunen montert ny ladestasjon for mobiler som alle kan benytte seg av.

Et ønske fra ungdommen

Det er Ungdommens kommunestyre som har foreslått å lage en offentlig ladestasjon for mobiler. Valget av plassering falt på Skjæra badeplass.

- Nå har vi montert en boks på veggen av pumpestasjonen hvor det er mulig å lade 4-5 mobiler samtidig, forteller Nina Åshaug som jobber med investering- og næringsprosjekter i kommunen. Vi har også laget en platting og kjøpt inn benkebord slik at de kan sitte sammen og skravle mens de venter på at mobilen skal bli fulladet.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Ladestasjonen på Skjæra er tatt i bruk

Foto: Ladestasjonen på Skjæra er tatt i bruk.

Samarbeid med Øvre Svelvik Vel

- Det er Øvre Svelvik Vel som har montert møblene, forteller Nina Åshaug. Kommunen har et godt samarbeid med velforeningen om blant annet tilrettelegging og bruk av Skjæra badeplass.

Ta med egen ladekabel

Ønsker du å benytte deg av den nye ladestasjonen for mobiler på Skjæra, er det viktig at du husker å ta med deg egen ladekabel.