Sommersnacks er lavkostnadsaktiviteter for elever på 1. - 10.trinn i tre av skolens sommerferieuker.

Det er fortsatt noen ledige plasser

På turene til Tusenfryd (24.06) og Sommarland  (1.07) har vi noen ledige plasser. Aktivitetsdagen i Trampolineparken (26.06) er nærmest fulltegnet, så vær rask.

Er du glad i ridning og hestestell så er det fortsatt noen plasser de dagene. Se aktivitetene vi har og spre det gode budskap til de du tror er interessert.

Se oversikten over alle Sommersnacksaktivitetene

Mange ulike aktiviter

Mange familier ser på Sommersnacks som kjærkomne, hyggelige og interessante aktiviteter som gjør at barn og unge har planlagte aktiviteter med voksne tilstede, før eller etter familiens egen ferie. Det er mange ulike aktiviteter, og prisene for de ulike aktivitetene er fra kr 0 til kr 350. De fleste aktivitetene koster kr 100. 

Årets sommersnacks har et variert tilbud av aktiviteter. Det vil blant annet bli mulighet til å delta på krepsefiske, lek og kunst i vannkanten og LAN. Du kan også være med på egne hestedager, og dagstur til Tusenfryd eller Bø i Sommarland.

Påmelding

For å melde deg på registrerer du deg ved å benytte påmeldingsknappen som finnes nederst på siden under presentasjonen av hver aktivitet.

Se oversikten over alle Sommersnacksaktivitetene

Foto: Kunst og lek i vannkanten 2018