Svelvik kommune er sjokkert og veldig overrasket over at pøbler ødelegger busskur langs fv 319 i Svelvik kommune.

Busskur som er veltet. Bilder fra Politiet

Foto: Politiet

Busskurene har lokalbefolkningen, velforeninger og nærmiljøutvalg kjempet for i en årrekke og er en viktig kvalitet for alle som tar bussen eller venter langs disse strekningene.

Politiet er veldig interessert i tips som kan føre til oppklaring av saken, slik at vi unngår dette i fremtiden.

Ivar PettersenKommunen utlover dusør

Sitter du på opplysninger som kan føre til at de ansvarlige blir tatt, utlover Svelvik kommune, ved avd. leder for Vei, park og friluft Ivar G. Pettersen, en dusør på kr 5000.  Ta kontakt med politiet om du vet noe.

- Vi har nulltoleranse for hærverk i kommunen vår, og vil ikke ha noe av det. Dette er våre nærmiljøer og vi må gjøre de fysiske omgivelsene fine og funksjonelle, ikke ødelegge det vi har. Dette er super viktig at vi alle er enige om, sier Ivar G. Pettersen.

- For ordens skyld, så har vi et fantastisk samarbeid med russen, så jeg forventer at de holder seg til å ha det gøy med hverandre og ikke ødelegger det samfunnet har bygd opp, avslutter avdelingsleder Vei, park og friluft.