Til alle lag, foreninger og frivillige i Svelvik. Velkommen til Frivillighetskonferanse med tema tilskudd – hvordan finne, hvordan søke! Torsdag 31. mai, kl. 18:00 – 20:00 (registrering og kaffe fra 17.30) Svelvik samfunnshus

Svelvik kommune og Frivilligsentralen inviterer frivillige lag og foreninger til populært og inspirerende kurs om tilskudd og Tilskuddsportalen. Portalen har over 1500 tilskudd og er et verktøy for åfinne tilskudd og støtte til gode prosjekter og å samhandle innad i kommunen. Det er gratis å bruke Tilskuddsportalen for lag og foreninger i Svelvik kommune.

Saken fortsetter under bildet.

Tilskuddsportalen

I Tilskuddsportalen kan lag og foreninger:

• Finne tilskudd å søke på
  • Lese siste nyheter om tilskudd
  • Dele informasjon og lære av hverandre
  • Motta viktig informasjon fra kommunen
  • Få et månedlig nyhetsbrev med tips om tilskudd

Anne-Grethe de Geus fra Tilskuddsportalen kommer for å snakke om:

• Generelt om tilskudd og hvordan forvaltere prioriterer
  • Tips til bedre søknadsskriving
  • Hvordan bruke Tilskuddsportalen for lag og foreninger

Påmelding sendes til Frivilligsentralen:  innen mandag 28. mai.

Velkommen!

Noen hyggelige referanser:

“Kurs i Tilskuddsportalen ga deltakerne et positivt løft og inspirasjon i sitt arbeidet for å skaffe midler til sin forening”

- Mette Nerlie, idrettskonsulent i Sandefjord kommune

Vi hadde en veldig fin dag som gav mange nye ideer og ikke minst inspirasjon. Nå må vi bare finne tid til å bruke det gode verktøy:-)”

- Irene Kingswick – generalsekretær i ROS – Rådgivning om Spiseforstyrrelser

“Scan4news viste oss mangfoldet av muligheter og inspirerte til å tenke nytt og kreativt i søknadsprosessen.»

- Haldis Bjerva Watsonleder butikk og tursenter, Telemark Turistforening

«Folkehøgskolene brukte Scan4news som kursholder til et introduksjonskurs for bruk av Tilskuddsportalen. Det var et meget nyttig og engasjerende kurs, noe jeg på det sterkeste også vil anbefale til andre. Selv om Tilskuddsportalen  er intuitiv og brukervennlig, så er jeg overbevist om at flere har behov for et slikt kurs for at de skal forstå mening, bruk og sammenheng.”

- Sindre Vinje, Rådgiver pedagogisk utvikling  Folkehøgskoleforbundet

“Jeg synes kurset dere holdt var veldig bra, og jeg digger kurs der jeg skjønner hva som blir sagt. :-)”

- Lise Dybwad, Drammen Golfklubb

“Vi er veldig godt fornøyd med avholdt kurs, og både ansatte i kommunen og representanter for frivillige lag og organisasjoner har gitt gode tilbakemeldinger.

-Edvin Langmo, Enhetsleder Kultur Skaun kommune