Kulturskolen i Svelvik arrangerer denne høsten et flerkulturelt prosjekt som vil resultere i en festforestilling på Samfunnshuset i november. Du inviteres og oppfordres herved til å delta!

Hvem kan delta?

Nedre aldersgrense er barn på 1. trinn. Det er ingen øvre aldersgrense. Kulturskolen ønsker at alle aldre er representert, både de som er norske og de som kommer fra andre nasjonaliteter.

Hva kan du bidra med?

Du kan bidra med ulike kulturelle uttrykk. Forestillingen blir til ved at deltagerne bidrar med for eksempel musikk, dans, drama, opplesning og lignende fra sine hjemland.

Når skal dette prosjektet gjennomføres?

Prosjektet gjennomføres i uke 42-46. Det vil bli øvelser på Samfunnshuset på torsdagene disse ukene, fra 17.00-19.00. Festforestillingen vil være torsdag 22.november klokka 18.00 på Samfunnshuset. Festforestillingen er gratis og åpen for alle.

Hvordan melder jeg meg på?

Som elev i Svelvikskolen melder du deg på ved å fylle ut:

Svarslippen leveres tilbake ferdig utfylt til læreren på skolen. Voksne kan melde seg på ved å sende en mail til leder for Kulturskolen:

Frist for påmelding er 26.09.18.

Hvordan vet jeg at jeg får plass i prosjektet?

Leder for Kulturskolen vil gi beskjed til de som får plass i prosjektet før 01.10.18. Ved stor påmelding velges deltagere ut med hensyn til mangfold.

 

Foto: Torstein Kristiansen som er leder for Kulturskolen, håper mange har lyst til å være med på å lage fargefest.