Undergrunnen juniorklubb

For 4. til 7. klasse. 

NB: Juniorklubben flytter til biblioteket fra onsdag 13. november til 27. november og ByLab fra onsdag 4. desember til onsdag 18. desember. Det blir dessverre ikke kiosksalg. Vi holder åpent kl. 12:30 - 17:00

I Juniorklubben er det kioskgruppe, dj-gruppe, strikking, putekrig, bingo, film og diverse konkurranser som barna setter i gang. Det er Minecraft og Fifa på storskjerm forskjellige hobbyaktiviteter og mye lek.

Juniorene har sitt eget styre, og de bestemmer når det skal være forskjellige aktiviteter som for eksempel juniorLAN og hva slags utstyr som klubben ønsker seg.

Målet som UngFritid jobber for er å gi et så bredt og inkluderende fritids og kulturtilbud som mulig til flest mulig barn og unge i Svelvik.

Undergrunnen Ungdomscafé

lOGO uNDERGRUNNEN
Aldersgrensen for ungdomscaféen er 8. klasse til 20 år. NB: Ungdomscaféen er på ByLab fra fredag 15.11. og fram til onsdag 13.12. fra kl.17-22.

På Undergrunnen er det kiosk, biljard, bordtennis, dj-muligheter, LAN, PS3 og film på lerret, PC-er til utlån, airhockey, staffelier og annet kunstutstyr. 

Undergrunnen har sitt eget ungdomsstyre, og de bestemmer når det skal være LAN, åpningstider og hva slags aktiviteter som kaféen skal ha. 

Nøkkelinformasjon

Alt som foregår på Undergrunnen, i vanlig åpningstid, er alltid gratis. 

Målet som UngFritid jobber for er å gi et bredt og inkluderende fritids- og kulturtilbud til flest mulig barn og unge i Svelvik.

Det er alltid voksne til stede.

Leie av Undergrunnen

E-post

Besøksadresse

Tømmeråsveien 3. Inngang på siden som vender mot ungdomsskolen/Strømmbanen.
3060 Svelvik