Gå til innhold

Hele Svelvik danser

Arrangementskomiteen for «Stolt Svelviking» er i full gang med planleggingen. Arrangementskomiteen for «Stolt Svelviking» er i full gang med planleggingen.

Hele Svelvik danser

Gjør deg klar, og sett av ettermiddagen og kvelden den 21. juni for da blir det fest når «Stolt Svelviking» går av stabelen på årets lyseste dag.

Programmet blir innholdsrikt og vi kan røpe at alle elever i Svelvikskolen skal medvirke. Resultatet av deres innsats vil bli svært synlig i sentrum.

Flash-mob blir det etter Maria Voss sin koreografi «hele Svelvik danser». I begynnelsen av mai blir det lagt ut en videoen på YouTube slik at alle i Svelvik kan begynne og øve. Vi kommer tilbake med lenke når videoen er klar. Så følg med på kommunens hjemmeside.

Er du glad i å synge?

Det er fortsatt mulighet til å melde seg på «Korslaget». Har du lyst til å synge sammen med andre? Kanskje har du hatt ønsker om å synge i kor, men aldri tatt steget? Nå har du muligheten til å teste ut om dette er noe for deg.

Påmelding men noen ord om deg selv sender du til Christin Grilstad Prøis, e-post
gr-pr@online.no innen den 31. mars.

Det er tre kor som skal kjempe om å bli Svelviks beste kor den 21. juni. Dirigentene er: Siv E. Olsen, Fredrik Nilsen og Yngve Kristiansen.

Har du en favorittdirigent så er det lov å ønske seg til et spesielt kor.

 

Tidligere artikler:

Stolt Svelviking – folkefest 21. juni

0 ledige stillinger
Publisert17.02.2017 15:33
Sist endret17.02.2017 15:40
Webredaktør: Ann-Mari Amundsen