Gå til innhold

Stolt Svelviking -Innbyggerfest 21. juni 2017

Dette er et foreløpig program for «Stolt Svelviking», og det vil garantert bli utvidelser. Så langt er det planlagt opptog, utstillinger, sommermarked, bevertning, Korslag og ikke minst HeleSvelvikDanser.

Noen detaljer:

kl. 10:00 - 14:00

Sommersnacks i Sentrum. Aktivitet for barn og unge som melder seg på Sommersnacks. Dette er et tilbud fra Kultur ved UngFritid.

Kl 15.00

Svelvik Kommunes ansatte inviteres til Batteriøya til et internt program

Kl 18.00

Felles tog fra Batteriøya og til festplassen. Festplassen er vis a vis Lallaparken, og alle innbyggere og ansatte i Svelvik får musikalsk følge ned til festplassen. Innbyggerne kan slutte seg til toget underveis.

• Beverting til alle, med lokale produkter
  • Utstillingen som alle elevene i Svelvikskolen har vært med å lage blir synlig i bybildet

kl 19:00

Starter kveldens program fra scenen, og konferansier er Annette Stenseng.

• Da går Det store korslaget av stabelen. Korslaget består av fire lokale nydannede kor som skal konkurrere mot hverandre.
  • Kulturskolens eget band vil sørge for et musikalsk innslag
  • HeleSvelvikDanser, vil bli en danseopplevelse av dimensjoner – tenk når hele-Svelvik-danser. Video kommer i begynnelsen av mai, slik at du kan begynn å øve!
  • Og mye mer vil skje, som vi vil fortelle om etter hvert.

Handelstanden starter sitt sommermarked denne dagen.

Svelvik linedansere vil holde danseopplæring i sentrum to lørdager i juni, slik at alle som har lyst kan lære seg dansen på forhånd. Dansen vil også bli lagt ut på sosiale medier tidlig i mai mnd.

Fakta:

Det er over 4 år siden datoen ble bestemt. Kommuneledelsen ønsket å invitere alle ansatte til en fest. Det skulle skje i forkant av Fellesnemda som skulle dannes før en eventuell sammenslåing med andre kommuner.

I tillegg så ledelsen at det ville bli en tøff jobb å få økonomien på plass og derfor ville de invitere alle ansatte til en fest. Siden har politikerne i Svelvik vedtatt at alle innbyggerne er invitert til fest.

Arrangementgruppen består av:

Svenn Oddli, Runar H Olsen, Annette Stenseng, Linda Vestgarden.

I tillegg er Christin og Pål Prøys ansvarlig for lyd/scene/korslaget, Maria Voss har laget koreografi til dansen HeleSvelvikDanser.

Arrangementansvarlig er Hilde Holm, ta kontakt om du har spørsmål fruholm@msn.com

Se også hele Svelvik danser

Stolt Svelviking – folkefest 21. juni