Gå til innhold

Stolt Svelviking – folkefest 21. jun

Markér dagen i kalenderen din med en gang, for den 21. juni 2017 blir det fest i Svelvik! Det er lokale krefter som skal trå til, i en skjønn forening av amatører og proffer som bor eller jobber i Svelvik.

- Handelsstanden og næringslivet er med, og alle i Svelvik vil få en historisk dag som de sent vil glemme, sier leder for arrangementet, Hilde Holm.

«Stolt Svelviking» vil foregå utendørs, og hele sentrum vil blir brukt. Vi skal feire oss selv og vår felles innsats etter omstillingsprosessen som har berørt oss på ulike måter.
Det blir Historisk folkevandring, Korslaget og Hele Svelvik danser, og det blir enkel bevertning til alle, og mye, mye mer.

Konferansier Annette Stenseng vil guide oss gjennom ulike kulturelle innslag fra scenen i sentrum.

I forkant av den store dagen vil representanter for festen besøke alle arbeidsplasser, foreninger og lag i Svelvik.

- Gled dere! sier en begeistret Hilde Holm.

Har du som innbygger lyst til å bidra så ta kontakt med Hilde Holm (tlf. 976 80 403) eller Linda Vestgarden (486 07 450).

På oppdrag fra Svelvik kommune og kommunestyrets politiske vedtak vil følgende personer gjøre alt de kan for å skape en festdag med og for alle Svelvikinger:
Ordfører Andreas Muri, Annette Stenseng, Christin og Pål Prøis, Svenn Oddli, Runar Høyer Olsen, Linda Vestgarden og leder Hilde Holm.

Korslaget

Har du lyst til å være med? Send søknad om korplass innen 31.03 til Christin Grilstad Prøis, mail gr-pr@online.no og skriv noen få ord om deg selv, og om du har en favorittdirigent.

Kordirigentene er: Siv E. Olsen, Fredrik Nilsen og Yngve Kristiansen.
Etter hvert som programmet utformes kommer det mer informasjon.

0 ledige stillinger
Publisert01.02.2017 12:30